Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mouad neemt afscheid van Mondial Movers

Mouad Lamkaddem, sinds 30 juni 2014 als junior account executive werkzaam op het kantoor van Mondial Movers, gaat het team verlaten. Hij zet zijn enthousiasme en harde inzet voort bij Kleijn Transport, een groot transportbedrijf in Alblasserdam. Een hele mooi stap vooruit in de loopbaan van Mouad!

mouad afscheid verhuizen mondial movers

In 2014 is Mouad, als lid van het DreamTeam Drechtsteden, aan de slag gegaan bij Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland. Het DreamTeam bestond uit veelbelovende jongeren die aan het begin van hun loopbaan staan. Mouad wist met veel enthousiasme zich steeds meer aan te passen in de wijze van werken binnen Mondial Movers.

Met een goed gestyled kapsel en zijn vriendelijke lach is Mouad, voor zowel medewerkers als de klanten van Mondial Movers, altijd een vriendelijk aanspreekpunt. Of hij nu mee helpt op de internationale afdeling of factureert aan verhuisbedrijven, het zijn beide taken die Mouad graag met veel enthousiasme uitvoert.

De collega’s bij Mondial Movers wensen Mouad heel veel succes met de volgende stap in zijn loopbaan en natuurlijk ook bij het vervolg van zijn studie aan het DaVinci College in Gorinchem.