Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mouad en Mondial Movers tekenen arbeidscontract

Mouad arbeidscontract Dreamteam mondial movers verhuizer

Mouad Lamkaddem is in dienst gekomen bij Mondial Movers en de ondertekening van het arbeidscontract was – onverwacht – een feestelijke gebeurtenis geworden.

Dit komt omdat Mouad lid is van het DreamTeam Drechtsteden en vanuit die rol een voorbeeld wil zijn voor andere jongeren die op zoek zijn naar een baan met perspectief op een leuke toekomst.

Het DreamTeam project wordt ondersteund door alle partijen die met werkgelegenheid en jongeren te maken hebben. Bij de ondertekening waren dan ook wethouder van de Burgt van Dordrecht en wethouder Verhey van Alblasserdam aanwezig. Ook Mayhar Zarrinphaker , als aanjager van het DreamTeam, was aangeschoven. Om er zeker van te zijn dat alles goed zou verlopen was ook Leerwerkmakelaar Ricardo Choeni en namens het Da Vinci College Andrea Smit aanwezig. An van Dam, manager Werkgeversservicepunt lichtte toe erg blij te zijn dat de LeerwerkLoketten Drechtsteden en Alblasserwaard-Vijfherenlanden samen optrekken in de bestrijding van jeugdwerkeloosheid.

De bijeenkomst werd afgesloten met het maken van een groepsfoto en natuurlijk de goede wensen van alle betrokkenen aan Mouad en Mondial Movers.

Mouad Dreamteam mondial movers verhuizer