Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mooi compliment voor Mondial van der Velde t Veentje Verhuizingen

Kantoorverhuizing met Mondial Movers Zorgverhuizer Verhuisdozen

Op 1 november heeft Mondial van der Velde ’t Veentje Verhuizingen een interne verhuizing uitgevoerd bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap (OC&W). Ruim 1200 medewerkers zijn intern verhuisd op de locatie Rijnstraat 50 in Den Haag.

De verhuizers van Mondial van der Velde ’t Veentje hebben het grootste deel van de verhuizing in het weekend uitgevoerd. In oktober is het voorwerk gedaan en op 1 november begonnen de verhuizers om 18.00 en hebben ze gewerkt in diensten van 12 uur. De nachtploeg werd afgewisseld door de dagploeg en op maandag kon er weer gewerkt worden door de medewerkers van OC&W. Op dit moment is het verhuisbedrijf bezig met de nazorg.

Mondial Movers is trots op het behaalde resultaat van Mondial van der Velde! De opdrachtgever heeft na de verhuizing onderstaande e-mail gestuurd:

Beste Leon,

Mede namens de opdrachtgever OCW en FMHaaglanden wil ik hierbij de grootste complimenten uitbrengen naar het team dat de verhuizing heeft gedaan bij het Ministerie van OCW. We zijn ontzettend blij met de professionele en klantgerichte wijze waarop de verhuizing is uitgevoerd.

Onze complimenten gaan uit naar Robert Medenblik, Leo Valstar, Martijn van Santen, Sander Koek en Patrick Kames en Nuno Raimundo en uiteraard hun team.

Ook de nazorgperiode onder leiding van Patrick Kames wil ik extra benadrukken aangezien deze eveneens op een zeer klantvriendelijke en professionele wijze opgepakt en uitgevoerd wordt. Chapeau voor de mannen!!!!

Met vriendelijke groet,

W. Bhikharie
Sr. Adviseur/Projectleider Huisvesting