Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Waaijenberg Verhuizers genomineerd voor ondernemersprijs

Goed nieuws voor Mondial Movers: Mondial Waaijenberg Verhuizers is genomineerd voor ‘ondernemer van het jaar’, in de categorie MKB en detailhandel. De winnaars worden bekendgemaakt op maandag 23 oktober 2017, tijdens het Business Event in Ede.

Gemeente EDE business Event

Klantvriendelijk

Mondial Waaijenberg, de vriendelijke verhuizer, is dankbaar voor deze nominatie. “Dit betekent veel voor ons. Erkenning van waar Mondial Waaijenberg Verhuizers voor staat. Waardering voor de inzet van ons personeel: professioneel, klantvriendelijk en met kennis van zaken, in de begeleiding en uitvoering van verhuizingen van particulieren en projectverhuizingen voor de zakelijke markt, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Ook het klaar staan voor minderbedeelden in onze maatschappij en de inzet voor diverse verenigingen in de regio, MVO, is niet onopgemerkt gebleven. Een voor ons belangrijk onderdeel binnen de bedrijfsvoering, want de maatschappij dat zijn wij!”

Verhuisdozen Mondial Waaijenberg

Business Event

De 13e editie van dit Business Event vindt plaats op maandag 23 oktober in De Reehorst in Ede. Na de professionele bedrijfsfilms, interviews en ondernemersverhalen worden de winnaars bekend gemaakt en is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje te na te praten.

Kaarten voor het evenement zijn te koop via www.nbe.nu