Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Waaijenberg Verhuizers: pitch voor jury Business Event Ede

Verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft een pitch gegeven voor de jury van het Business Event Ede. Het verhuisbedrijf is genomineerd voor Ondernemer van het Jaar, categorie MKB & detailhandel.

Presentatie verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg Business Event Ede pitch

Jan van Santen gaf een presentatie over zijn verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg Verhuizers. (Foto: Fabian Boot)

Alle genomineerden ontmoetten elkaar bij Rabobank Vallei & Rijn te Ede. Wie zijn de gezichten van de welbekende voordrachtscommissie? Welke betrokken businesspartners maken het evenement mede mogelijk? En niet te vergeten: wie zal bepalen wie de awards mee naar huis mogen nemen? Al met al een nuttige bijeenkomst voor de genomineerden.

Pitch

Door middel van een pitch konden de geselecteerde ondernemers zich presenteren. Zo ook Jan van Santen, die verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg Verhuizers op ludieke manier onder de aandacht bracht bij de deskundige jury. Diverse specialisaties kwamen aan bod. Bijvoorbeeld internationaal verhuizen, projectverhuizingen, verhuizingen van zorginstellingen, beveiligde opslag van kostbare bezittingen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit is één van de pijlers van Mondial Waaijenberg. Als verhuisbedrijf loopt Mondial Movers voorop als het gaat om onder andere duurzaamheid, elektrisch vervoer en hergebruik van materialen.

In Nederland wordt met een aantal verhuisbedrijven samengewerkt, Mondial Movers BV en in Europa is Mondial aangesloten bij EMG (European Moving Group), een samenwerkingsverband van ongeveer 400 verhuisbedrijven. Belangrijke doelstellingen van deze samenwerkingsverbanden zijn onder andere: lege terugritten voorkomen, de uitstoot van CO2 reduceren  en kosten verlagen.

Business Event

De finale presentatie van verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg vindt plaats tijdens het Business Event. Dit evenement wordt gehouden wordt op maandag 23 oktober 2017 in De Reehorst. Kijk op de website  www.businesseventede.nl voor informatie over onder andere de kaartverkoop.