Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe eigenaar verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg Groep

Met het zetten van een handtekening bij de notaris gaat een droom in vervulling voor Piet van der Wal: hij is officieel eigenaar geworden van Mondial Waaijenberg Groep. Hij neemt het stokje over van Jan van Santen, die zich volledig gaat richten op Mondial Oostland Logistics. Beide bedrijven maken onderdeel uit van de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers.

Mondial Waaijenberg
Piet van der Wal (Mondial Waaijenberg Groep), Marcel de Waal (algemeen directeur Mondial Movers) en Jan van Santen (Mondial Oostland Logistics).

Jan van Santen is al jarenlang eigenaar van Mondial Waaijenberg en Mondial Oostland. Hoewel het nog even zal duren, komt de pensioendatum toch langzaam aan in zicht voor Jan. Daarom heeft hij besloten om zich volledig te focussen op Mondial Oostland Logistics (Groningen) en om op zoek te gaan naar een opvolger voor Mondial Waaijenberg (Ede).

Ervaring

Piet van der Wal is een bekend gezicht binnen Mondial: hij heeft 18 jaar bij Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen gewerkt en is vorig jaar aan de slag gegaan bij Mondial Waaijenberg. In diverse functies heeft hij zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround verhuisspecialist. Zijn hart ligt bij verhuizen en de kans om eigenaar te worden van een verhuisbedrijf heeft hij dan ook met beide handen aangegrepen.

De vriendelijke verhuizer

Mondial Movers is een landelijk opererende verhuisorganisatie. Het samenwerkingsverband bestaat uit 19 Erkende verhuisbedrijven met in totaal 25 vestigingen in Nederland. Mondial Movers werkt onder de slogan ‘de vriendelijke verhuizer’, waarmee onder meer gerefereerd wordt aan een milieuvriendelijke bedrijfsvoering.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn er dan ook trots op om lid te mogen zijn van het Koplopernetwerk van MVO Nederland. Juist door de krachtenbundeling van de 19 bedrijven is Mondial in staat om vooruitstrevend te zijn en nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

Mondial Waaijenberg