Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial VSN Midden promoot selfstorage op braderie van Houten

Mondial VSN Midden promoot selfstorage op braderie van Houten

Op vrijdag 17 augustus vindt de jaarlijkse braderie weer plaats in het oude centrum van Houten. De braderie staat bekend als een druk bezocht evenement. Verhuisbedrijf Mondial VSN Midden zal, net als voorgaande jaren, met een stand deelnemen aan de braderie en gaat promotie maken voor haar selfstorage en andere diensten. Mondial VSN Midden is onderdeel van Mondial Movers.

Mondial VSN Midden heeft dit jaar, nog meer dan voorgaande jaren, uitgepakt op de aankleding van de stand. Een grote opvallende verhuisbak van 30m3 in de kleuren van het verhuisbedrijf zal centraal staan in de stand. Daarnaast zijn er banners (spandoeken) van VSN Midden en selfstorage te zien. Op deze manier kunnen bezoekers niet meer heen om de diensten die Mondial VSN Midden aanbiedt.

Om de selfstorage te promoten zal Mondial VSN Midden frisbees uitdelen aan bezoekers van de braderie. De frisbee kan gebruikt worden door jong en oud, net zoals de selfstorage geschikt is voor iedereen.

Het voordeel van het opslaan van spullen bij Mondial VSN Midden is dat de ruimte per week gehuurd kan worden. De selfstorage is goed bereikbaar, beschikt over nieuwe opslagunits en heeft uitstekende laad- en losfaciliteiten. Meer informatie over selfstorage in Houten is te lezen op de website van selfstorage Houten.

Naast de selfstorage in Houten beschikt de Mondial Movers organisatie op 28 plaatsen in Nederland over opslagmogelijkheden voor inboedels, terwijl er ook in Middelburg, Boxmeer en Alkmaar selfstorage mogelijkheden aanwezig zijn.