Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial VSN Midden positief over Kangoo ZE

Verhuisbedrijf positief verbaasd over hedendaagse techniek

Kangoo ZE Elektrische verhuiswagen mondial movers

Houten – De Mondial Movers vestiging in Houten, Mondial VSN Midden Verhuizingen, is de afgelopen twee weken de gelukkige eigenaar geweest van de Mondial Kangoo ZE. Wij zijn zeer blij dat Mondial Movers ons deze unieke kans heeft geboden om te ervaren wat elektrisch rijden is, aldus Rob de Reus van Mondial VSN Midden Verhuizingen.

De Kangoo ZE is met veel stampij binnengereden in de loods. Het was voor sommigen een ongewone gewaarwording, omdat ze moeilijk kunnen begrijpen dat de Kangoo Z.E volledig elektrisch is. De wagen werd s nachts aan het stroom gelegd bij de ingang van de loods. Iedereen die in de avond naar huis ging of s morgens begon met werken liep langs de wagen en heeft met verbazing gekeken naar het feit dat de Renault Kangoo Z.E stroom tankt in plaats van dure fossiele brandstof.

Het volledig elektrische voertuig is veel ingezet tijdens taxatiebezoeken of andere afspraken buiten de deur. Iedereen die heeft gereden in de Kangoo ZE is zeer positief verbaasd over de trekkracht van de auto.

Het is voor Mondial VSN Midden Verhuizingen een zeer leuke en leerzame ervaring geweest met de Kangoo ZE en ze zijn dan ook zeer te spreken over dit moderne, elektrische voertuig.

Verhuisorganisatie Mondial Movers, met 28 vestigingen door heel het land, heeft de duurzame Renault aangeschaft om alle vestigingen kennis te laten maken met het elektrische rijden en wil hiermee deze milieuvriendelijke manier van transport stimuleren.