Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial VSN Midden breidt verder uit

Mondial VSN Midden breidt verder uit

HOUTEN – De Mondial Movers vestiging in Houten, Mondial VSN Midden Verhuizingen, heeft haar dienstenpakket nog verder uitgebreid. Het verhuisbedrijf heeft er inmiddels een montageafdeling bij. Montage Service Nederland (MSN) Midden gaat zich bezighouden met montage van meubels en werkplekken bij zowel particulieren als bedrijven. Deze dienst wordt aangeboden in combinatie met een verhuizing of als losse service.

Naast montage gaat MSN Midden zich verder toeleggen op het optimaliseren van werkplekken. Cablemanagement en ergonomie zijn een belangrijk onderdeel van het nieuwe dienstenpakket. Mondial VSN Midden Verhuizingen kan hiermee de zakelijk markt een compleet pakket aanbieden van goederenontvangst, voormontage, distributie, inhuizen en optimalisatie van de werkplekken.

Inmiddels heeft de Mondial Movers vestiging in Houten contact met een grote kantoormeubelleverancier die dit een ideale Logo Mondial VSN Midden Montageoplossing vindt voor het full-service afleveren van bijvoorbeeld thuiswerkplekken. “Het is een mooie aanvulling in services die naadloos aansluit op bestaande activiteiten, aldus directeur Andries Vlot.