Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Vogel Verhuizingen doneert 200 verhuisdozen

Mondial Vogel Verhuizingen doneert 200 verhuisdozen

Verhuisbedrijf zet zich in voor Internationale Kinderhulp

Verhuisdozen van Mondial Movers

Alblasserdam – De Mondial Movers vestiging in Middelburg, Mondial Vogel Verhuizingen, sponsort 200 verhuisdozen aan Internationale Kinderhulp Nederland (IKN). Deze verhuisdozen worden gebruikt voor de hulpgoederenactie richting het kinderdorp in Nicaragua.

Het IKN zet zich onder andere in voor de weeskinderen door de verwoestende orkaan Mitch in 1998 in Nicaragua. Op dit moment wonen er 21 kinderen in drie huizen die opgezet zijn door donaties. In de toekomst zal ook een vierde huis bewoond worden door deze weeskinderen.

De missie van het IKN is om wees- en verlaten kinderen kansen en mogelijkheden bieden op een menswaardig bestaan. IKN is een stichting zonder winstoogmerk, die fondsen werft voor International Children’s Care (ICC). Deze internationale stichting heeft 23 projecten in 17 landen en zorgt voor ongeveer 850 wees- en verlaten kinderen.

Mondial Vogel Verhuizingen is onderdeel van het landelijke samenwerkingsverband Mondial Movers met 28 vestingen in Nederland. Sinds de oprichting in 1928 is Vogel Verhuizingen gegroeid tot een internationaal erkend verhuisbedrijf. Zij hebben een grote reputatie opgebouwd op het gebied van nationale en internationale verhuizingen.