Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Vlot Zorgverhuizers

Michel en Vebi met diploma

Mondial Vlot Zorgverhuizers

Diploma Zorgverhuizer behaald

Michel Romeijn en Vebi Kelmendie hebben hun diploma Zorgverhuizer behaald. Bij Mondial Vlot Verhuizingen is het daarom ook een beetje feest, want er zijn weer twee nieuwe zorgverhuizers inzetbaar. Michel en Vebi kunnen, anders gezegd, gelijk aan de slag. Tom Stuij , die de diploma’s uitreikte, kon daarom de heren uitgebreid feliciteren. Voortaan mogen zij de Badge Zorgverhuizer op hun kleding dragen.

Badge Zorgverhuizer Mondial Movers

Docenten

Docenten Margreet Zetsma en Annemarie Hoenderdos, van het Horizon College uit Alkmaar, hebben Michel en Vebi alle kneepjes van het verhuizen in de zorg bijgebracht. De opleiding is eerder door Mondial Movers en het Horizon College samen ontwikkeld. Het doel is namelijk de verhuizers van de Mondial Verhuisbedrijven te leren om te gaan met de wijze van werken binnen een zorginstelling en de omgang met de vaak (erg) zieke cliënten.

Mondial Vlot uit Sliedrecht

Mondial Vlot Verhuizingen is gevestigd in Sliedrecht en Schelluinen en uiterst succesvol in de regio.Het bedrijf beschikt namelijk over de mogelijkheden om alle soorten verhuizingen uit te voeren. Zowel nationale als internationale verhuizingen worden uitgevoerd. Het maakt niet uit of het een particuliere- of een projectverhuizing betreft. Het verhuisbedrijf kan over maar liefst vier volwaardige elektrische verhuiswagens beschikken om ook de grootste verhuizing volledig elektrisch uit te voeren.
Vakmanschap is volop aanwezig, immers veel van de verhuizers beschikken over alle benodigde verhuisdiploma’s. Veel van de verhuizers hebben het diploma Zorgverhuizer. Een garantie voor een succesvolle verhuizing.