Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen aanwezig op beroepenfeest Alblasserwaard on Stage

Verhuisbedrijf Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen is in februari 2018 aanwezig op het beroepenfeest Alblasserwaard on Stage. Het is voor de vijfde keer dat deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor vmbo-leerlingen uit de regio. Een groot aantal bedrijven presenteert zich deze dag, zodat leerlingen kennis kunnen maken met allerlei beroepen.

Beroepenfeest Alblasserwaard on Stage

Jan Wouter Vlot laat graag aan leerlingen zien wat het werken bij een verhuisbedrijf inhoudt. (Foto: Esther Smit / gemeente Sliedrecht)

Alblasserwaard on Stage wordt gehouden in Sliedrecht, de plaats waar het verhuisbedrijf van Vlot ook gevestigd is. Bedrijven kunnen zich aanmelden voor het beroepenfeest zodat zij zich kunnen presenteren aan leerlingen van drie scholen. Op de website van de gemeente Sliedrecht worden regelmatig interviews met professionals en leerlingen geplaatst om alvast vooruit te blikken.

Investeren

Deze week staat er een interview met Jan Wouter Vlot online waarin hij praat over zijn motivatie om aan dit evenement mee te doen. “Leerlingen zijn onze werknemers van de toekomst en ik vind het heel belangrijk om hierin te investeren. Ook geeft het een ongedwongen blik in de wereld van logistiek, waar anders niet zo snel voor wordt gekozen.” Aan het einde van het beroepenfeest maken de leerlingen die interesse hebben een afspraak met een bedrijf om een keer langs te komen voor een zogenaamde ‘Doe dag’. Ze gaan dan langs bij het bedrijf en krijgen een uitgebreide rondleiding.

Meer informatie over het verhuisbedrijf in Sliedrecht is te vinden op www.rvlot.nl.