Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial vertelt duurzaam bedrijfsverhaal

Mondial Movers bedrijfspand en the story of cool

ALBLASSERDAM – De landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers, met 28 vestigingen door heel het land, heeft op maandag 22 augustus in Alblasserdam bezoek gehad van Jasper van Impelen initiatiefnemer van het project The Story of Cool. Met zijn rode caravan is Van Impelen sinds juni bezig met een Sustainable Summer Tour en bezoekt dagelijks duurzame bedrijven en initiatieven. ik ben moe van alle negatieve berichten rond het onderwerp duurzaamheid. Met deze tour wil ik de motiverende en stimulerende verhalen aanhoren en naar buiten brengen, aldus van Impelen.

Zijn bezoek aan Mondial Movers heeft in teken gestaan van het Maatschappelijk Duurzaam Ondernemen(MVO). De verhuisorganisatie is koploper op het gebied van het uitvoeren van duurzame bedrijfsactiviteiten. “Wij waren al ruim voor de populariteit van de MVO bezig met deze vorm van ondernemen. Het is voor ons dan ook meer dan logisch dat wij onze duurzame manier van zaken verder voortzetten, aldus algemeen directeur Mondial Movers Tom Stuij.

Tom Stuij interviewVan Impelen was vooral nieuwsgierig naar de keuze van deze vorm van ondernemen. Volgens Stuij zijn de economische voordelen niet direct een aanleiding om te kiezen voor een duurzaam product of een duurzaam manier van werken. “Niet alle duurzame investeringen zijn momenteel slim, maar je moet wel een product de kans geven om te kijken of het uiteindelijk meer voordeel gaat opleveren. Je moet ook leren om te gaan met nieuwe producten en deze de tijd te gunnen, zegt Stuij.