Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial verhuisdozen voor Dordtse ‘Cardboard Challenge’ geleverd

Aanstaande zaterdag is het zover: dan vindt in Dordrecht de ‘Global Cardboard Challenge‘ plaats voor kinderen tusen de 6 en 14 jaar. Verhuisbedrijf Mondial Movers heeft vrijdag tientallen verhuisdozen geleverd aan de organisatie. De jonge deelnemers gaan met deze verhuisdozen bouwen aan oplossingen voor duurzame vraagstukken.

Global Cardboard Challenge Mondial Movers

Op de foto is te zien hoe de eerste verhuisdozen worden overhandigd aan Joost Eppens, één van de organisatoren. Mondial Movers levert tientallen verhuisdozen voor het evenement.

Bedrijven uit de Drechtsteden, waaronder Mondial Movers, hebben een vraagstuk neergelegd dat te maken heeft met duurzaamheid. De jonge deelnemers van de Cardboard Challenge worden uitgedaagd om hun oplossing uit te beelden in karton. Het gaat onder andere om vragen als: hoe ziet het nieuwe, duurzame gemeentekantoor eruit? En hoe zorgen we ervoor dat de Drechtsteden niet overstromen? In competitieverband werken de kinderen aan een creatieve oplossing. Tegelijkertijd worden ze gedwongen om na te denken over duurzaamheid. Kortom: een leuk en leerzaam evenement!

Aanmelden

De Global Cardboard Challenge is een wereldwijd evenement waarvan Thuisrecycling de Nederlandse editie organiseert. Aanmelden voor het evenement in Dordrecht is nog steeds mogelijk. Belangstellenden kunnen zich opgeven in teams van twee. Daarnaast is de bouwplaats vrij om te bouwen met bijvoorbeeld vrienden, broers, zussen en (groot)ouders.