Mondial Verhuisbedrijven krijgen gemiddeld een dikke 8,2 van tevreden klanten

In 2010 gaven maar liefst ruim 750 particuliere opdrachtgevers van de Mondial Verhuisbedrijven hun mening over de uitgevoerde verhuizing. Dit deden ze via het invullen van een on-line enquêteformulier. Naast het feit dat de verhuisde families op die manier hun tevredenheid over de verhuizing kunnen uiten werken ze natuurlijk ook mee aan het verbeteren van de kwaliteit, doordat de “mindere” punten extra aandacht krijgen bij het kwaliteitsoverleg dat de directies van de Mondial Verhuisbedrijven iedere maand voeren.
Leuk voor de invullers is dat ze kans maken op een heerlijke slagroomtaart, want iedere maand worden er onder de invullers twee taarten verloot.

In 2010 gaven de families hun verhuizing gemiddeld een dikke 8,2, wat weer een verbetering ten opzichte van 2009 ( toen een 7,8) betekend.
Dat een 8.2 ruim boven het branche streefcijfer (7+) voor de tevredenheid bij verhuizingen ligt, is natuurlijk een pluim voor de verhuizers.

Een extra motivatie voor de Mondial Verhuisbedrijven om een prima verhuizing uit te voeren is ook het feit dat de enquêtecijfers zwaar meetellen bij de Mondial competitie voor het Beste Verhuisbedrijf van het Jaar. In 2011 zal de “award” worden uitgereikt op 25 maart, een gebeurtenis waar nu al reikhalzend naar wordt uitgekeken.

Sunday, January 2, 2011 mm-admin
Geplaatst in Nieuws

direct contactHeeft u een vraag of wilt een vrijblijvende offerte?

Vakkundig

Brancheorganisatie