Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial van Dijk Zorgverhuizers

Brabant behaalt drie diploma’s

Mondial van Dijk Zorgverhuizers

Geslaagd en diploma in de hand

Drie verhuizers van Mondial van Dijk mochten het diploma Zorgverhuizer ontvangen uit handen van Tom Stuij, directeur van Mondial Movers. Daarom ook de foto waarop zowel de docenten als de directeur blij staan te kijken. Het is dan ook mooi om te zien dat het verhuisbedrijf opnieuw drie medewerkers met een diploma in kan zetten.

Na een pittige cursus, met theorie en praktijk, is het de heren gelukt. Tom van Mil, Rene Keppels en Jori van Gool krijgen daarom de hartelijke felicitaties.

Badge Zorgverhuizer Mondial Movers

Docenten

Docenten Margreet Zetsma en Annemarie Hoenderdos, van het Horizon College uit Alkmaar, hebben  Tom, Rene en Jori van  Mondial van Dijk uit Boxmeer alle kneepjes van het verhuizen in de zorg bijgebracht. De opleiding is eerder door Mondial Movers en het Horizon College samen ontwikkeld. Het doel is namelijk de verhuizers van alle Mondial Verhuisbedrijven te leren om te gaan met de wijze van werken binnen een zorginstelling en de omgang met de vaak (erg) zieke cliënten.

Mondial van Dijk uit Boxmeer

Mondial van Dijk Verhuizingen  is gevestigd in Boxmeer en uiterst succesvol in de regio.Het bedrijf beschikt namelijk over de mogelijkheden om alle soorten verhuizingen uit te voeren. Zowel nationale als internationale verhuizingen worden uitgevoerd. Het maakt niet uit of het een particuliere- of een projectverhuizing betreft. Heel bijzonder is dat het bedrijf daarnaast ook beschikt over een voor kunstobjecten ingerichte opslagloods in een voormalige atoombunker.
Vakmanschap is volop aanwezig, immers veel van de verhuizers beschikken over alle benodigde verhuisdiploma’s. Een groot aantal van de verhuizers heeft het diploma Zorgverhuizer. Een garantie voor een succesvolle verhuizing.