Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Van Dijk wint Starterprijs

Mondial Van Dijk Verhuizingen winst Startersprijs 2010. De Rabobank riep de prijs speciaal in het leven voor jonge bedrijven die zich weten te onderscheiden.

Mondial Van Dijk Verhuizingen valt alweer in de prijzen. Roel van Dijk is in zijn nopjes met het winnen van de Startersprijs 2010. Als onderdeel van de Rabobank Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg is de Startersprijs speciaal in het leven geroepen voor jonge bedrijven die zich weten te onderscheiden. Afgelopen donderdag, tijdens het Ondernemersgala, werd de Boxmeerse onderneming in de schijnwerpers gezet.

Ik weet het: het is een cliché. Maar toch kan ik niet anders zeggen dan dat deze prijs een bekroning voor ons is. Je kunt immers wel van jezelf zeggen dat je het goed doet; het krijgt pas echt waarde wanneer anderen dat ook van je vinden. Daarom zijn we hier erg blij mee. Bovendien wonnen we eerder dit jaar ook al de award voor Zorgverhuizer van het Jaar. Geweldig toch? Hoe goed kun je het doen?

Begrip
Van Dijk Verhuizingen is een begrip in Boxmeer. Met vijftien mensen verhuist Mondial Van Dijk particulieren en bedrijven. Ook opslag van inboedel is mogelijk. Daarnaast is Mondial Van Dijk gespecialiseerd in zorgverhuizingen. Zorginstellingen besteden extra aandacht aan de vaak ingrijpende verplaatsing van patiënten. Mondial Van Dijk heeft hiervoor speciaal opgeleide mensen. Via het samenwerkingsverband Mondial Movers kan Van Dijk grote klanten aan die overal in Nederland willen verhuizen. De centrale organisatie zorgt voor goede raamcontracten en een mooie extra omzet.

Lof
De jury is vol lof over de ondernemer. “Roel van Dijk was 22 jaar toen hij een bedrijf van vijftien man doorstartte. Hij wist snel het vertrouwen van (oude) klanten te winnen, en het personeel aan zich te binden. Hij zag kansen in een markt waar door de crisis steeds minder te doen was. Door het leggen van landelijke verbanden wist hij extra omzet te genereren. Knap werk, dat veel belooft voor de toekomst. Nederland zal nog meer van hem en zijn broer Stijn gaan horen!