Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Van DIjk Verhuizingen breidt wagenpark uit

Mondial Van DIjk Verhuizingen breidt wagenpark uit

De Mondial Movers vestiging in Boxmeer, Mondial Van Dijk Verhuizingen heeft haar wagenpark uitgebreid met een Peugeot Expert. Op vrijdag 22 februari 2013 werd de bestelauto overhandigd, door Wouter Nuijen van Auto Nabuurs uit Cuijk, aan de gebroeders Stijn en Roel van Dijk.

De, volledig in Mondial Movers huisstijl uitgevoerde, bestelauto werd door de broers zelf onthuld in de showroom van Auto Nabuurs. Het verhuisbedrijf heeft bij de aankoop van een nieuwe auto gekeken of de drie P’s, people, planet en profit terugkomen, om zo een maatschappelijk verantwoorde aankoop te doen. De Peugeot Expert voldoet volgens de broers het meest aan deze drie punten. Daarnaast valt de Peugeot Expert ook op door het lage brandstofverbruik en het voldoen aan de Euro-5 norm.

De bestelauto voldoet aan de hedendaagse voorwaarden, plus alle binnen Mondial Movers gestelde eisen binnen het kwaliteitssysteem van de verhuisorganisatie. Zo past de Peugeot volledig binnen de voorwaarden van de ISO 9001 voor kwaliteit en ISO 14001 voor milieu. Ook aan de arbeidsveiligheid van de verhuizers is gedacht, de auto voldoet aan de OHSAS 18001 veiligheidsnormen, wat de inzetbaarheid bij door Mondial van Dijk uitgevoerde laboratoriumverhuizingen vergroot.

De nieuwe auto zal om te beginnen worden ingezet voor de verhuizingen binnen De Zorg. Mondial van Dijk Verhuizingen is in 2010 Zorgverhuizer van het jaar geweest, een verkiezing waar de broers van Dijk en hun medewerkers terecht nog steeds trots op zijn.