Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuw onderkomen voor Mondial Van Dijk Verhuizingen

Mondial Van Dijk Verhuizingen is vanwege de groei van het bedrijf verhuisd naar een groter pand in Beugen: in het prachtige nieuwe onderkomen zijn er meer mogelijkheden voor klanten om de inboedel op te slaan. Daarnaast heeft het familiebedrijf voldoende ruimte om in de toekomst verder uit te breiden.

Mondial Van Dijk
Foto’s: MUPH Branding Photography

Mondial Van Dijk mag na deze verhuizing met recht het meest ervaren verhuisbedrijf van Nederland genoemd worden als het gaat om zelf verhuizen. Het is namelijk de derde keer in vier jaar tijd dat het bedrijf, door onvoorziene omstandigheden, naar een andere locatie overgaat. Met zoveel ervaring in huis is de verhuizing naar Beugen vlot verlopen. “Met dank aan onze medewerkers die in de avonden en op twee zaterdagen hebben doorgewerkt zijn we sneller verhuisd dan de planning was. We zijn het team heel erg dankbaar voor de inzet”, vertelt Roel van Dijk. Samen met zijn broer Stijn staat hij aan het roer van het familiebedrijf dat al decennia in deze regio is gevestigd.

Mogelijkheden

Mondial Van Dijk was tot voor kort te vinden in Boxmeer, maar liep daar tegen de grenzen van het gebouw en de locatie aan. Met de verhuizing naar het pand in Beugen (gemeente Boxmeer) komt Mondial Van Dijk tegemoet aan de groeiende vraag van klanten naar opslagruimte én is het bedrijf helemaal klaar voor de toekomst. Er is direct al veel meer ruimte beschikbaar voor klanten om hun inboedel op te slaan. Mondial Van Dijk biedt hier diverse mogelijkheden voor, één daarvan is het zogenaamde ‘self storage’ principe. Dit betekent dat klanten hun spullen (voor korte of langere periode) op kunnen slaan in een box die zij huren. Het grote voordeel is dat klanten zelf een sleutel krijgen waarmee ze zeven dagen per week tussen 6.00 en 23.00 uur toegang hebben.
Meer informatie over de dienstverlening van Mondial Van Dijk is te vinden op de website www.vandijkboxmeer.nl. Het nieuwe adres is Transportcentrum 2b in Beugen.

Mondial Van Dijk
Mondial Van Dijk