Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Van Dijk gaat nieuwe samenwerking aan

Samenwerkingsverband met bungalowpark Meeussen
Samenwerkingsverband met bungalowpark Meeussen

Boxmeer – Verhuisbedrijf Mondial Van Dijk Verhuizingen gaat samenwerken met bungalowpark Meeussen uit plasmolen, Mook. Zij bieden een gezamenlijke service aan voor mensen die een tijdelijk onderkomen zoeken na hun verhuizing. Tijdens het wielerspektakel Daags na de tour in Boxmeer werd de Mondial mini ingezet om deze samenwerking te promoten. Het wielerspektakel vond op 23 juli jl. plaats in Boxmeer.

Tijdens het wielerspektakel werd de nieuwe website www.woontijdelijk.nl door middel van een reclamezuil groots gepromoot door de straten van Boxmeer. Het verhuisbedrijf Mondial Van Dijk, heeft nu als extra service de mogelijkheid om naast tijdelijke opslag van spullen ook tijdelijke woonruimte in een van de mooie bungalows van bungalowpark Meeussen aan te bieden. Dit is speciaal voor mensen die hun huis hebben verkocht, maar zelf nog geen nieuwe woonruimte hebben of eerst willen verbouwen in de nieuwe woning.

Verhuizen naar een tijdelijk, niet gemeubileerd, huurhuis, omdat er nog geen nieuwe woning gekocht is, is vele malen duurder dan het opslaan van de inboedel bij Mondial Van Dijk. Deze service wordt aangeboden om mensen tijdens hun verhuizing zoveel mogelijk te ontzien. De inboedel wordt opgeslagen in speciaal daarvoor bestemde unit. En daarna kan men in een bosrijke omgeving tijdelijk wonen in een bungalow die van alle gemakken is voorzien. Op de website www.woontijdelijk.nl is meer informatie te vinden. Eind augustus wordt deze service aangeboden.

Mondial Van Dijk Verhuizingen heeft al ruim 50 jaar ervaring op het gebied van particuliere verhuizingen, inboedelverhuizing en opslag.