Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Van der Velde t Veentje ondersteunt de Haagse Verhuisdoos

Den Haag – Als eerste Nederlandse stad lanceerde Den Haag een uitgebreid stimuleringspakket om de lokale woningmarkt in beweging te brengen. Verschillende partijen hebben hiervoor hun krachten gebundeld. Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen is als eerste Haagse verhuisbedrijf betrokken bij de campagne rond de Haagse Verhuisdoos.

Verhuizingen Haagse verhuisdoos

Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen ondersteunt campagne rond de Haagse Verhuisdoos. Zo stelt deze Haagse verhuisexpert een aantal prijzen ter beschikking voor de campagne op Facebook en voor de Woonbeurs Den Haag die op 10 maart 2012 plaatsvindt. Winnaars maken kans op een volledig verzorgde verhuizing, een luxe verhuispakket. een jaar lang opslag of een verhuisfiets van Mondial.

Verhuisvoordelen
De gemeente Den Haag, de woningcorporaties Vestia, Staedion en Haag Wonen, Rabobank Den Haag en omgeving, NVM Haaglanden en Stichting Promotie Wonen Den Haag werken samen om verhuizen in Den Haag aantrekkelijker te maken. Samen ontwikkelden zij een stimuleringspakket dat bestaat uit verschillende verhuisvoordelen. De campagne loopt tot 1 juli 2012.

Logo Mondial movers van der velde 't veentje

De stimuleringsmaatregelen zijn bedoeld voor uiteenlopende doelgroepen en bestaan onder meer uit een koopsubsidie van 10.000 euro op bepaalde nieuwbouwprojecten, een verhuispremie en een doorstroompremie van 5.000 euro, korting op de courtage van NVM-aankoopmakelaars en voordelen voor starters op de woningmarkt.

Alle maatregelen van de Haagse Verhuisdoos staan op www.wonenindenhaag.nl