Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial van der Velde t Veentje op Business Beurs Haaglanden

Mondial van der Velde t Veentje op Business Beurs Haaglanden

Business Beurs Haaglanden vond plaats op 8 november in Den Haag. De Mondial Movers vestiging in Den Haag, Mondial Van der Velde ’t Veentje had een stand op deze beurs. Door de vele veranderingen die tegenwoordig in het bedrijfsleven en de maatschappij plaatsvinden, is het steeds belangrijker dat ondernemers elkaar in de regio kennen. Tijdens de beurs kon het verhuisbedrijf haar diensten onder de aandacht brengen aan collega ondernemers.

De Business Beurs Haaglanden was van begin tot eind goed bezocht door ondernemers uit de regio Haaglanden. Daarnaast kwamen reeds bestaande relaties af op onze uitnodiging om elkaar te ontmoeten in een andere setting. Al met al kunnen wij terugkijken op een geslaagde beursdag waarin MKB-bedrijven uit de regio Haaglanden geïnformeerd of bijgepraat zijn over de dienstverlening van Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, aldus Robert Medenblik van Mondial van der Velde ’t Veentje.

Tijdens de beurs konden bezoekers en standhouders verschillende workshops volgen en presentaties bijwonen. Zo gaf Justin Goetzee een presentatie over ‘ADO Den Haag is meer dan voetbal en was er een workshop ‘netwerken is net werken door Leontine Smith en Rob Truijens.