Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial TSN Groep Houten Ondernemersprijs Finaleplaats

Mondial TSN Groep mondial movers verhuizer
Finalisten op podium bij Houtense Ondernemersprijs 2013

Op 10 oktober 2013 stond Andries Vlot, directeur/eigenaar van de Mondial TSN Groep, op het podium bij de bekendmaking welke van drie genomineerde bedrijven de Houtense Ondernemersprijs 2013 in ontvangst mocht nemen.

Annemarie van Gaal, de gastspreker tijdens de druk bezochte bijeenkomst, had even tevoren alle bezoekers al opgeroepen toch echt te blijven ondernemen. Ook Andries Vlot heeft op dit gebied z’n sporen al verdiend en de Houtense vestiging van Verhuisbedrijf Mondial Movers was dan ook zonder problemen tot deze finale doorgedrongen.

Van de drie finalisten ( FysioVandaag, Rijnconsult en Mondial TSN) werd allereerst een promotiefilm vertoond, waarna het juryrapport openbaar gemaakt werd.

Rijnconsult is tot winnaar benoemd, waarbij de jury wel aangaf dat de keuze een zware was geweest. Andries was natuurlijk een van de eersten die de winnaar mocht feliciteren.

Voor de Mondial TSN Groep, waarbinnen naast verhuizen ook volop aandacht is voor de andere activiteiten, transport, montage en opslag, was de deelname een leuke ervaring en zeker omdat nu opnieuw bevestigd is dat het bedrijf echt een top-onderneming is.
Eerder werd het bedrijf al uitgeroepen tot Beste Verhuisbedrijf van 2010.