Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Eduard Strang sponsort fietskoeriers

De 21 fietskoeriers van Shortcut Fietskoeriers in Den Bosch zijn vanaf nu te herkennen aan hun nieuwe, groene outfits. Diverse sponsoren, waaronder Mondial Eduard Strang archiefbeheer en opslag, hebben deze fietstenues mogelijk gemaakt.

sponsoren Eduard Strang

Van links naar rechts kledingsponsoren Rick Kemps (Kemps Bike Totaal), Mathijs Keukelaar (Mondial Eduard Strang Verhuizingen B.V.), Mike Koudijs (Kledingcalculator.nl), Joep de Bruyne (Fysiotherapie Helftheuvel) en het team van Shortcut Fietskoeriers ‘s-Hertogenbosch. Foto: Thomas van Oorschot

Wie zijn pakketje op een milieuvriendelijke manier wil laten bezorgen in Den Bosch, kan kiezen voor Shortcut Fietskoeriers. Het bedrijf bestaat inmiddels alweer elf jaar en bezorgt dagelijks pakketjes.
Eén van de trouwe sponsoren is Mondial Eduard Strang. Het verhuisbedrijf uit Vught heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en draagt daarom graag een steentje bij aan de werkzaamheden van de ‘groene’ koeriers. “De eigenaar van Shortcut Fietskoeriers, Hanno Maas, heb ik in 2010 ontmoet tijdens een netwerkbijeenkomst (Open Coffee) in Den Bosch. Hij kwam rechtstreeks uit zijn werk, met zijn fietstenue nog aan. Het enthousiasme waarmee hij werkt, sprak mij zeer aan. Bovendien hebben we allebei maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan”, aldus Mathijs Keukelaar van Mondial Eduard Strang. “Zelf maken wij, bij onze bedrijfstak ‘archiefbeheer en opslag’, ook wel eens gebruik van de diensten van Shortcut Fietskoeriers.”

Fietstenues

De koeriersdienst in Den Bosch werd elf jaar geleden opgericht door Hanno Maas. In het begin richtte het bedrijf zich met name op de zakelijke markt, maar de afgelopen jaren is de dienstverlening flink uitgebreid. Sinds anderhalf jaar is Shortcut Fietskoeriers aangesloten bij het landelijk netwerk fietskoeriers.nl. Daardoor bezorgen de Bossche fietskoeriers ook dagelijks bij particulieren pakketjes. Met de nieuwe outfits kunnen de fietsers weer even vooruit en zijn ze – ook in de wintermaanden – verzekerd van kwalitatief goede kleding.
De fietstenues zijn mogelijk gemaakt door diverse sponsoren: Mondial Eduard Strang archiefbeheer en opslag, Kemps Bike Totaal, fysiotherapie Helftheuvel en ‘kledingcalculator.nl’. Om hen te bedanken werd er vorige week een gezellige borrel gehouden.