Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Oostland Verhuizingen in actie voor stichting De Verhuisfamilie

Voor De Verhuisfamilie hebben Mondial Oostland Verhuizingen en de stichting Present Midden Groningen de handen ineen geslagen om een alleenstaande vrouw te verhuizen. Beide partijen kijken terug op een mooie samenwerking. “Vele handen maken licht werk, binnen no time waren de spullen van de hulpvrager verhuisd naar de nieuwe woning.”

Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie is speciaal in het leven geroepen om mensen te helpen die moeten verhuizen, maar niet de financiële middelen en het netwerk hebben om dat te regelen. Op deze manier kwam er een aanvraag binnen van de stichting Present Midden Groningen voor een alleenstaande vrouw. Er werd contact gezocht met Mondial Oostland Verhuizingen en de taken werden verdeeld. De vrijwilligers van Present hielpen mevrouw met het in- en uitpakken van haar inboedel. Verhuisbedrijf Mondial Oostland zorgde ervoor dat alles professioneel verhuisd werd.

Verhuisfamilie

Hulpvraag indienen

Kent u iemand die in aanmerking zou komen voor hulp vanuit stichting De Verhuisfamilie? Dan kan er een aanvraag worden ingediend door een hulpverlener. De coördinatoren van stichting De Verhuisfamilie checken of de hulpvrager aan de voorwaarden voldoet, en vervolgens gaan ze op zoek naar een Erkende Verhuizer in de betreffende regio. Aan de hulpverlener wordt gevraagd om vrijwilligers te regelen die op de verhuisdag aanwezig zijn om mee te helpen.
Meer informatie is te vinden op www.verhuisfamilie.nl.