Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen gezonde arbeidsomgeving

Een gezonde arbeidsomgeving en verantwoord omgaan met het milieu vinden wij belangrijk. De arbo- en milieumanagementsystemen van de deelnemende verhuisbedrijven worden daarom jaarlijks gecontroleerd door middel van een interne audit. De adviseurs van WIMMER Bedrijvenadvies stellen samen met het verhuisbedrijf een verbeterplan op voor het toepassen van arbo-  en milieumanagement. Vrijdag 13 augustus 2010 was de beurt aan Mondial R. Vlot & Zn verhuizingen.

Het verhuisbedrijf, gevestigd in Sliedrecht, Capelle a/ IJssel en (binnenkort) Gorichem, is gecertificeerd voor ISO9001 en VCA**. Op arbo-gebied hebben zij het goed voor elkaar en voldoen ruimschoots aan de eisen die gesteld worden aan een gezonde arbeidsomgeving. De actiepunten voor 2010 spitsen zich dan ook toe op het milieu.

Omgaan met energie & CO2
Op het gebied van energie, papierverbruik en hergebruik van de verhuisdozen valt nog winst te behalen. Hiervoor zijn doelstellingen opgesteld. De loods is recent voorzien van bewegingsmelders zodat verlichting niet onnodig aan is. Ook komt er een stimuleringsbeleid voor de inkoop van energiezuinige apparatuur. Drie verhuiswagens voldoen al aan de hoogste Euronorm EEV. De heftruck heeft een elektromotor en stoot daardoor geen schadelijke emissie uit.

Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen voldoet aan de door Mondial Movers gestelde voorwaarden voor wat betreft OHSAS 18001 en ISO 14001.