Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial R. Vlot & Zn breidt wagenpark uit

Ze zijn niet te missen in het straatbeeld: de zes nieuwe Mercedes-Benz bakwagens en lichte bedrijfswagens van Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen. Met de uitbreiding van het wagenpark kan het bedrijf nog meer zakelijke en particuliere klanten van dienst zijn als het gaat om distributie van goederen en service bij de klant thuis.

wagenpark

Met de levering van vier Mercedes-Benz Atego bakwagens en twee Mercedes-Benz Citan lichte bedrijfswagens door Rüttchen Automotive, wordt het wagenpark deels vervangen en deels uitgebreid. De vrachtwagens zijn nodig vanwege de toenemende vraag vanuit de e-commerce markt.

Distributie

“Er worden steeds meer producten online besteld bij winkels. De vraag vanuit de zakelijke markt om de distributie van deze goederen te verzorgen groeit enorm. Wij willen hier graag aan tegemoet komen”, vertelt directeur Jan Wouter Vlot. “Als verhuisbedrijf kunnen we naast het leveren van de meubels en witgoed nog een extra service bieden aan de voordeur bij klanten. Wij zetten de spullen niet net voorbij de drempel van de voordeur, maar brengen het naar de gewenste kamer en zetten het ook in elkaar of sluiten het aan. Voor onze verhuizers is dat een kleine moeite.”
De twee nieuwe Mercedes-Benz Citan lichte bedrijfswagens zullen ingezet worden voor ondersteunende activiteiten. De keuze om wagens van Mercedes-Benz te bestellen bij Rüttchen Automotive was snel gemaakt. “Mercedes-Benz heeft zich binnen ons wagenpark bewezen als betrouwbaar en Rüttchen Automotive biedt de service die wij wensen.” Vanuit Mercedes-Benz zal er tevens een speciale chauffeurstraining verzorgd worden.

wagenpark

Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen is een familiebedrijf dat al meer dan honderd twintig jaar bestaat. Hoewel het bekend staat als een verhuisbedrijf, doet Mondial Vlot veel meer dan dat. Zo verzorgt ze bijvoorbeeld voor de zakelijke markt de distributie van onder meer keukens, meubels en witgoed.