Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Oostland Logistics helpt stichting De Verhuisfamilie

De verhuizing die Mondial Oostland Logistics heeft uitgevoerd voor stichting De Verhuisfamilie is naar alle tevredenheid verlopen. De hulpverleners en hulpvragers kijken met een goed gevoel terug op de verhuisdag.

Stichting De Verhuisfamilie ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar zelf niet de middelen of het netwerk voor hebben. Via een hulpverlener kan er een aanvraag ingediend worden. Zodoende kwam er een bericht binnen van twee ambulante begeleiders van een wat ouder echtpaar. Vanwege gezondheidsklachten moesten zij verhuizen naar een seniorenwoning.
De Verhuisfamilie zocht naar aanleiding van de aanvraag contact met Mondial Oostland Logistics. Het verhuisbedrijf heeft in het verleden al vaker belangeloos meegeholpen, en was ook nu weer bereid om een datum in te plannen.

Thuis

In september 2018 verscheen de verhuiswagen van Mondial Oostland Logistics bij het echtpaar voor de deur. Binnen een mum van tijd werd de inboedel overgebracht naar het nieuwe adres, waar het stel meer rust zal hebben door een prettigere woonomgeving.
Gezien de financiële situatie van het echtpaar was het niet mogelijk zelf de verhuizing te financieren. De hulpvragers én hulpverleners waren dan ook dankbaar voor de belangeloze inzet van het verhuisbedrijf uit Groningen. “Wij willen het verhuisbedrijf hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van de verhuizing. Het echtpaar was onder de indruk van de professionaliteit en de hartelijkheid van de verhuizers. Wij als hulpverleners hebben de verhuizing en de inzet van de medewerkers ook als zeer prettig ervaren.”

Kijk voor meer informatie over de stichting op www.verhuisfamilie.nl.