Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial mutsen leveren filmopnames op

Filmopname Mondial movers
Een simpel verzoek leidt tot filmopname. Een verhuizer van Mondial Movers vroeg vorige winter om een warme wintermuts. Door deze vraag kwam Tom Stuij, algemeen directeur van Mondial Movers, op het idee om mutsen te laten breien voor de verhuizers. MVO Nederland vond dit verhaal zo inspirerend dat de mutsen van Mondial Movers een rol spelen in de film Samen veranderen. Deze film wordt 17 januari op het nieuwjaarsevent van MVO Nederland vertoond.

Mondial movers mutsenVorig jaar zijn een aantal woonzorgcentra benaderd om mutsen te breien voor de verhuizers van Mondial Movers. Alle breiclubjes zijn enthousiast aan de slag gegaan en dat heeft geresulteerd in 1000 unieke Mondial mutsen. Over het algemeen breien de clubjes truien en dekens voor het Oost-Europa, om met nieuwe wol mutsen te breien voor verhuizers vonden zij dan ook erg fijn. De dames van de breiclub van Woonzorgcentrum Steijndeld in Gorinchem speelden de hoofdrol in de film. Zij hebben samen voor 333 mutsen gezorgd. De heer Kant, activiteitenbegeleider van Steijndeld vertelt in de film enthousiast over de samenwerking met Mondial Movers. “Wanneer Mondial Movers toe is aan bijpassende sjaals, mag er altijd gebeld worden, aldus de heer Kant. Uiteraard kregen de dames een bijdrage voor de mutsen, in een aantal centra is daar nieuwe wol voor gekocht om verder te breien voor kinderen in Oost-Europa.

Tom Stuij vertelt in de film over de totstandkoming van zijn idee en hoe dit samenkomt met de ideeën van MVO Nederland. Mondial Movers is al enige jaren partner van MVO Nederland. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Mondial Movers de dagelijkse gang van zaken. Bij het aanbieden van een dienst, namelijk verhuizen, houdt Mondial Movers rekening hoe zij dat op de meest verantwoorde manier kan aanbieden, zoals het inzetten van volledig elektrische verhuiswagens en in de winter kunnen de verhuizers de gebreide mutsen opzetten. “Al met al zijn er vele mensen met veel enthousiasme betrokken geweest. Dit project levert echt een win-win-win situatie op die tot in Oost-Europa z’n impact heeft gehad”, aldus Tom Stuij.

MVO Nederland is een kennis- en netwerkorganisatie die Nederlandse bedrijven, sectoren en ketens helpt om op het gebied van duurzaamheid onderdeel te worden van de oplossing, in plaats van het probleem. Op 17 januari 2013 vindt het nieuwjaarsevent plaats. Neem contact op met Mondial Movers wanneer u daar ook aanwezig wil zijn, wanneer u geen partner bent van MVO Nederland.