Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers zoekt nieuwe communicatiecollega

Vacature Communicatiemedewerker/ster

Leuke baan voor een enthousiaste collega!

Mondial Movers kent de gecombineerde functie van journalist – communicatiemedewerker – claim afwikkelaar. De huidige medewerkster gaat ons verlaten, zij wil zich volledig gaan richten op de journalistieke wereld na haar ‘uitstap in de commercie’
Daardoor zoeken we nu wel ,per zo spoedig mogelijk, adequate vervanging.

Doel van de functie is te zorgen dat onze organisatie een goede indruk achterlaat bij contacten met betrokkenen.
De functie kent drie hoofdtaken:
a. als journalist het beschrijven van gebeurtenissen binnen de organisatie (dus ook bij de vestigingen door het land) en zorgen dat deze gebeurtenissen op de juiste wijze in de media komen.
b. Als communicatiemedewerker de medewerkers voorlichten en assisteren in hun communicatie met relaties. Daarnaast is er ook de verantwoordelijkheid voor het bijhouden van de web-sites en communicatie via Twitter, Facebook enz.
c. Bij het afwikkelen van claims is het van belang dat de gedupeerde, ondanks het feit dat er schade is ontstaan tijdens de verhuizing, een positief beeld houdt van onze organisatie en zeer zeker tevreden is over de wijze waarop de claim is afgehandeld.

De huidige medewerkster heeft een journalistieke opleiding, maar we denken dat de functie ook ingevuld zou kunnen worden door een nieuwe collega met een communicatieopleiding op HBO-niveau. Eis is wel dat de nieuwe medewerker het leuk moet vinden om te schrijven en de commerciële kracht van een goed geschreven bericht kent.

Gezien de leeftijdsopbouw van ons team in Alblasserdam, lijkt het leuk een jonge dame of heer te mogen begroeten ( 22-28 jaar).

Aanvangssalaris tussen de 2000 en 2600 + laptop, telefoon en reiskostenvergoeding.

Als u denkt dat deze baan iets voor u is, neem dan contact op met Tom Stuij via: [email protected] of 078.6990333