Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers verzorgt vervoer concertreis naar Oostenrijk

Mondial Movers verzorgt vervoer concertreis naar Oostenrijk

Muziekvereniging Philharmonie Sittard is van 4 tot en met 8 juli jl. op concertreis geweest naar Seeboden, Oostenrijk. Mondial Bern. Willems Verhuizingen heeft het vervoer voor deze reis verzorgd. De instrumenten en kostuums waren in goede handen van het verhuisbedrijf uit Sittard.

Muziekvereniging Philharmonie beoordeelde de verzorging van het vervoer met een 9,5! Op de klanttevredenheidsenquête vulde zij in: Géén vragen, alleen maar complimenten voor de vakbekwaamheid en meedenken met onze concertreis door de heer Ben Willems en zijn medewerkers zowel vóór als tijdens de reis. Chapeau!

Mondial Bern. Willems is één van de oudste verhuisbedrijven in Nederland en is opgericht in 1850. De muziekvereniging Philharmonie Sittard bestaat dit jaar 125 jaar, zodat twee partijen met historie elkaar gevonden hebben voor deze jubileumreis. Op 24 november geven zij een jubileumconcert in de stadsschouwburg in Sittard. Met dit jubileumconcert wil de Philharmonie haar 125 jarig bestaan op gepaste manier afsluiten. Dit bijzondere concert zal een afwisseling zijn van diverse muziekstijlen met voor elk wat wils, een ware bekroning van haar bijzondere jubileum. Meer informatie hierover is te vinden op de website van stadsschouwburg Sittard-Geleen.

Op de website van Mondial Movers, waar Mondial Bern Willems Verhuizingen deel van uitmaakt, zijn reacties van klanten te lezen. Honderden klanten hebben hun mening over de verhuisorganisatie inmiddels publiekelijk gemaakt.