Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers Verhuizingen decor voor cabaret-uitvoering

Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen sponsort verhuisdozen

Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen sponsort verhuisdozen

Sliedrecht – De Mondial Movers vestiging in Sliedrecht, Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen, sponsort verhuisdozen aan Balie cabaret voor de uitvoering met als thema ‘Verhuizing/Totale leegverkoop’. Deze uitvoering werd op 21 juni jl. opgevoerd door het Balie cabaret Nederlandse Orde van Advocaten in het arrondissement Dordrecht.

Op feestelijke wijze is de samenvoeging van het arrondissementen Dordrecht en Rotterdam gevierd met een cabaret -uitvoering. De gesponsorde verhuisdozen van het verhuisbedrijf R. Vlot &Zn vormen het decor voor de uitvoering. Door de samenvoeging verliest Dordrecht haar zelfstandigheid op het gebied van rechtspraak, welke vanaf 1800 in Dordrecht is ontwikkeld.

De uitvoering werd bijgewoond door een groot deel van de Dordtse balie, rechters van de rechtbank Dordrecht en gasten buiten het arrondissement.

Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen is onderdeel van het landelijke samenwerkingsverband Mondial Movers met 28 zelfstandige vestingen in Nederland. Het in 1896 opgerichte verhuisbedrijf heeft kwaliteit leveren hoog in het vaandel staan. Zij hebben een grote reputatie opgebouwd op het gebied van nationale en internationale verhuizingen.