Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers verhuist 100 zorgwoningen in 3 werkdagen

zorgwoningen 100 stuks verhuisd door mondial movers zorgverhuizingen

Nieuwe locatie

De Zorgverhuizer van Nederland, Mondial Movers, heeft met trots een enorm project uitgevoerd. In de week van 26 november 2012 heeft de Mondial vestiging in Houten, Mondial VSN Midden, zorginstelling Vecht en IJssel verhuisd van de oude locatie naar hun nieuwe locatie binnen Utrecht. Het betrof hier 100 zorgwoningen.

Ruim 40 verhuizers stonden klaar om dit enorme verhuisproject van 100 zorgwoningen uit te voeren. Om de bewoners zoveel mogelijk te ontzien, werden alle spullen binnen drie werkdagen naar de nieuwe locatie gebracht. Ondanks dat er snel gewerkt moest worden, hebben de verhuizers ervoor gezorgd dat alle spullen weer op de goede plek in de nieuwe woning staan.

Zorgverhuizing naar nieuwe pand 100 zorgwoningen door Mondial moversMondial Movers is erg trots op de nieuwe voorman van Mondial VSN Midden, Ton van Poppel. Met al zijn ervaring in de verhuiswereld heeft hij dit project perfect geleid. Door de goede voorbereiding van Ton is het project uitstekend verlopen.

De facilitair manager van Vecht en IJssel is zeer tevreden over het gehele project, en hoopt dan ook nog vaker met de Zorgverhuizer van Nederland, Mondial Movers, samen te kunnen werken.