Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers verhuisd Woon Zorg en Dienstencentrum Bethanie

Mondial Movers verhuisd Woon Zorg en Dienstencentrum Bethanie

Mondial Movers, De Zorgverhuizer van Nederland, is op 7 december gestart om de bewoners van Woon-, Zorg en Dienstencentrum Bethanië te verhuizen naar de nieuwbouwlocatie in Ede. De Mondial Movers vestiging uit Ede, Mondial Waaijenberg Verhuizers heeft de verhuizing uitgevoerd en de verhuizers hebben het barre winterweer getrotseerd.

De bewoners van Bethanië zijn vooraf door de verhuizers ingelicht over de verhuizing. Zo konden zij zelf aangeven of zij hun spullen wilde inpakken, of dat de verhuizers dit voor hun moesten doen en zijn ze op de hoogte gebracht van de planning. Mede door de goede voorbereiding is deze zorgverhuizing geslaagd. Ondanks het plotselinge winterweer, hebben de verhuizers ervoor gezorgd dat alle spullen droog in de nieuwbouwlocatie terecht zijn gekomen.

In totaal zijn er 93 appartementen van 104 bewoners, de algemene ruimtes, het hospice en de werkplekken van de medewerkers binnen een week verhuisd van het oude gebouw naar de naastgelegen nieuwbouw. Op de eerste dag van de verhuizing konden de bewoners van 20 appartementen weer in hun eigen bed slapen in het nieuwe appartement.

Op 11 december zijn de liften in de nieuwbouwlocatie helaas tijdelijk uitgevallen. De verhuizers hebben niet gewacht op de monteur, maar zijn gewoon verder gegaan. De laatste bedden en spullen zijn via het trappenhuis naar de appartementen gebracht zodat alle bewoners hun nieuwe appartement konden betrekken.

Bekijk hier alle foto’s die zijn gemaakt tijdens de start van de verhuizing. Het filmpje is gemaakt door Fotostudio Ede.