Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers, Unit De Zorg, heeft prima start

Mondial Movers de Zorgverhuizer van Nederland

Alblasserdam – De Unit De Zorg van Mondial Movers is het jaar 2012 prima gestart. In de eerste maand van het jaar heeft de, in De Zorg gespecialiseerde afdeling van de verhuisorganisatie nieuwe overeenkomsten kunnen sluiten.

Er zijn meerjarige verhuiscontracten gesloten met het Langeland Ziekenhuis in Zoetermeer en de Topaz organisatie in Katwijk.

’t LangeLand Ziekenhuis heeft zijn hoofdvestiging aan de Toneellaan in Zoetermeer. Het specialisme Dermatologie is sinds het voorjaar van 2010 gevestigd in een fraai pand aan de Europaweg (nabij het Stadshart), waar het samenwerkt met verschillende andere organisaties die zich bezighouden met huidverzorging. Vanaf januari 2011 hebben verschillende specialismen niet alleen poliklinieken in het hoofdgebouw, maar ook in Gezondheidscentrum Parkzoom in Lansingerland (Bergschenhoek).

Topaz biedt in de regio Leiden en Duin- en Bollenstreek zorg en diensten op het gebied van ouderenzorg, revalidatie en de behandeling van Huntington Disease. Ruim 1800 zorgzame professionals bieden in 5 woonzorgcentra en 3 verpleeg- en behandelcentra een breed scala aan zorg- en dienstverlening.

Mondial Movers zal op de ruim 800 lokale vestigingen en afdelingen van de beide opdrachtgevers de zorg op zich nemen voor correcte verhuizingen en aanverwante facilitaire werkzaamheden.