Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers spil bij schadeherstel

Mondial Movers spil bij schadeherstel

Alblasserdam – De VNH, Vereniging Natura Herstelbedrijven, heeft een promotiefilm laten maken over de mogelijkheden die de VNH leden bij schadeherstel kunnen bieden. Mondial Movers is vaak bij schadeherstel betrokken als er ruimtes leeggemaakt moeten worden, inboedel in opslag genomen wordt of bij montagewerk en is zo de spil waar het bij het juiste repareren van schade om draait.

In de VNH zijn alle soorten bedrijven samengekomen, met als doel om verzekeraars, particulieren, huiseigenaren en VVE’s, een mogelijkheid te bieden om bij schade aan eigendVNH logoommen direct actie te ondernemen zonder eerst op zoek te moeten naar de voor die betreffende schade beste herstelmethode.
Of het nu gaat om waterschade, brandschade of braakschade, via het geautomatiseerde systeem van VNH (Herstel Verzekerd!) wordt altijd het juiste bedrijf ingezet om de schade te verhelpen. Doordat de bedrijven gewend zijn elkaar te assisteren bij complexere schades worden ook de andere bedrijven direct aangestuurd.

De verhuizers van Mondial Movers repareren dan wel geen schade, maar worden vaak ingezet als het gaat om bijvoorbeeld het leeghalen van een huiskamer, als er schade aan de parketvloer gerepareerd moet worden. De inboedel wordt dan een aantal dagen netjes opgeslagen en na reparatie van de vloer weer teruggeplaatst. Deze service wordt als een duidelijke meerwaarde gezien in het reparatieproces.

De VNH bedrijven hebben kortgeleden ook afgesproken om hun relaties op de hoogte te stellen van de mogelijkheden die de andere collega bedrijven de opdrachtgevers kunnen bieden. Mondial Movers gaat aan haar particuliere opdrachtgevers een leaflet verstrekken waarop de mogelijkheden van Parketrenovatie, het chemisch reinigen van vloeren, meubels en gordijnen en het repareren van slijtage aan meubels staan. Dit zijn vaak zaken die bij het verhuizen van pas komen.

U kunt hier de film van de VNH bekijken.