Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers samen met Syntens en InHolland

Vergadering Mondial Movers samen met Syntens en InHolland

Van rechts naar links, Aimal Zarifi en Roos Bhugwansing, Frank Bontekoe van Syntens, Bart Prijkel en Tom Stuij, directeur van Mondial Movers.

Alblasserdam – Verhuisorganisatie Mondial Movers is via het Innovatiecentrum Syntens in contact gekomen met de internationale opleiding van InHolland, de University of Applied Sciences. Uitkomst van het contact is dat een drietal studenten voor hun minor International Business and Finance voor Mondial Movers gaan onderzoeken op welke wijze de allernieuwste social media kunnen bijdragen aan het verder vergroten van de naamsbekendheid van de verhuisorganisatie.

De studenten Aimal Zarifi, Roos Bhugwansing en Bart Prijkel worden bij de opdracht begeleidt door Robert de Pauw, de coördinator van deze minor. De opdracht zal in oktober 2011 worden afgerond met een rapportage waarin niet alleen de kansen in de allernieuwste social media worden beschreven, maar ook op welke manier wellicht de communicatie over verhuizen kan verbeteren in de nu al door Mondial Movers veel gebruikte media Twitter, LinkedIn, Facebook en Hyves.