Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers reikt fiets uit aan Juvent medewerker

Mondial Movers reikt fiets uit aan Juvent medewerker

Kortgene – Mondial Movers heeft afgelopen vrijdag zeven oktober een fiets uitgereikt aan een teamleidster van de Juvent locatie De Kering in Kortgene.

De verhuisorganisatie Mondial Movers heeft een speciale lotingsactie opgezet voor de jeugdhulporganisatie Juvent in de provincie Zeeland. Alle medewerkers van Juvent konden via een invulformulier aangeven waarom zij een fiets verdienen en wat zij met de desbetreffende tweewieler zouden doen. De persoon met de leukste opmerking heeft uiteindelijk de fiets gewonnen.

Uitreiking Mondial Movers reikt fiets uit aan Juvent medewerkerMandy had geantwoord dat ze de tweewieler zou gebruiken voor het doen van boodschappen, om naar het strandje te fietsen dat tien minuten van de vestiging vandaag ligt en om lekker te fietsen met de jongeren van haar locatie. Reden genoeg voor Mondial Movers om Mandy de fiets te geven.

 

Accountmanager Piet de Vries van Mondial Movers en directeur Hans Haverkort van Mondial Logo JuventVogel Verhuizingen hebben de fiets, met het unieke nummer 193, op de vestiging in Kortgene aan Mandy uitgereikt.