Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers op tour in Nederlandse Theaters

Mondial Aad de Wit Verhuizingen, de vestiging van Mondial Movers in Castricum, is actief als sponsor van Thijs van de Meeberg, de winnaar van het VARA Leids Cabaret Festival.

mondial movers

Thijs van de Meeberg speelt de komende weken zijn voorstelling “Vleesgeworden” in een groot aantal theaters. Hij staat van dinsdag 24 maart tot en met zaterdag 28 maart ook in het Theater Bellevue in Amsterdam. Onderdeel van de voorstelling is een compleet decor van verhuisdozen. Natuurlijk heeft Mondial Movers er voor gezorgd dat Thijs kan beschikken over een grote partij nieuwe verhuisdozen om de voorstelling extra aantrekkelijk te maken. Op het toneel zal blijken of er ook nog verhuisdozen van Mondial Aad de Wit Verhuizingen te zien zijn.

Verhuisbedrijf Mondial Movers opereert maatschappelijk betrokken, enerzijds door het ondersteunen van de goede doelen stichting “De Verhuisfamilie” en anderzijds door haar sponsorbeleid dat als volgt is vastgelegd: “Mondial Movers sponsort kunst en kunstuitingen gerelateerd aan de branche of het bedrijf”. Dat Thijs van de Meeberg met het gebruik van de verhuisdozen precies binnen het beleid past is wel duidelijk.