Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers op de 4de plaats van top 25

Verhuisbedrijf staat hoog in de lijst voor Beste Imago MKB

Referro beste MKB imago

Alblasserdam – Verhuisorganisatie Mondial Movers, met 28 vestigingen door heel het land, staat op de vierde plaats van de top 25 van MKB-bedrijven met het Beste Imago van Nederland. In de maand juni hebben zo’n 2000 personen hun stem uitgebracht op een van de 25 geselecteerde MKB-bedrijven. Het is Mondial Movers gelukt om de vierde plaats te behalen. Nummers een en twee hadden duidelijk een hele campagne opgezet om tot de toppers te gaan behoren en dat is ze ook gelukt.

Met ruim 40 procent van de stemmen heeft het detacheringsbureau Continu uit Eindhoven de eerste plek behaald. Mondial Movers feliciteert alle medewerkers van Continu met dit prachtige resultaat.

Referro heeft deze actie opgezet om meer aandacht te besteden aan het imago van MKB-bedrijven. Volgens het marketingbureau zijn er diverse onderzoeken te vinden over grote bedrijven, maar is er over het imago van MKB-bedrijven minder bekend. Volgens Referro is er veel belangstelling geweest om de bedrijven te nomineren en om uiteindelijk te stemmen.
Mondial Movers heeft haar verkiezing waarschijnlijk verdiend door de klantvriendelijkheid van de verhuizers en de goed uitgevoerde verhuizingen, maar natuurlijk ook door consequent transparant te zijn richting alle klanten en relaties over de doelstellingen van het bedrijf en gewenste resultaten. Niet voor niets won Mondial Movers in 2011 de Kristal als beste MKB-bedrijf van Nederland. Hoe de relaties over Mondial Movers denken is niet alleen direct af te lezen op de website (live resultaten!), maar ook in het jaarverslag dat op de website te downloaden.