Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers officieel lid van de Office Moving Alliance

Alblasserdam – Erkend Verhuizer Mondial Movers is toegelaten als lid van de Office Moving Alliance (OMA). OMA heeft tot doel het aanbieden van kantoor en projectverhuizingen aan relaties die een wereldwijde service op prijs stellen. In Europa is Mondial Movers het derde lid. De andere twee Europese leden zijn te vinden in Frankrijk en Engeland. Totaal heeft OMA nu 32 leden in de USA, Canada, Nieuw Zeeland, Australië, Azië en Europa.


Mondial Movers lid van OMA (office moving alliance)Mondial Movers zal de enige vertegenwoordiger van OMA in Nederland zijn. Mondial Movers is marktleider in een aantal segmenten van de verhuismarkt en is vooral sterk vertegenwoordigd bij de (Rijks)overheid en in de zorgsector. Door het lidmaatschap van OMA zal Mondial Movers haar positie in de grootzakelijke markt kunnen versterken.

Op de jaarvergadering van de OMA, in oktober in Phoenix, zal het lidmaatschap van Mondial Movers worden geformaliseerd en tijdens de vastgoedmanifestatie MIPIM, die van 6 tot 9 maart 2012 in Cannes wordt gehouden, zullen de Europese leden van de OMA zich vervolgens volwaardig presenteren.

De leden van OMA zijn stuk voor stuk grotere verhuisbedrijven met een duidelijke focus op de zakelijke opdrachtgever en ze leveren een totaal dienstenpakket vanaf verhuismanagement via verhuizen en opslag tot aan archiefbeheer.

Informatie over de OMA via www.officemovingalliance.com en over Mondial Movers via www.mondial-movers.nl