Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers naar Soldaat van Oranje

Mondial Movers naar Soldaat van Oranje

Met als gastheer Quadrand hebben de medewerkers van Mondial Movers in Alblasserdam een bezoek gebracht aan de musical Soldaat van Oranje.

Er was gekozen voor een totaalarrangement, waardoor de groep van 20 niet alleen de avond kon beginnen met een diner, ook in de pauze stonden de versnaperingen al klaar.
Soldaat van Oranje is het grote succes van de Nederlandse musicals van de afgelopen jaren en, zo konden de medewerkers constateren, niet voor niets.
In het speciaal voor deze musical gebouwde theater op de voormalige luchtmachtbasis Valkenburg bij Katwijk wordt een spectaculaire show opgevoerd.

Jammer genoeg mogen er nog steeds geen actiefoto’s gemaakt worden van de entourage, reden om de groepsfoto te verplaatsen naar de foyer. Op de avond werd ook afscheid genomen van Jody Veth en Naomi Reverda, die beiden een nieuwe baan hebben gevonden. Natuurlijk werd hen door de collega’s een prachtige toekomst en veel succes gewenst. De uitnodiging van Quadrand om een bezoek aan de musical te organiseren kwam wat dat betreft op een prachtig moment.