Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers leidt verhuizers op tot Zorgservicemedewerker

opleiding tot Zorgservicemedewerker verhuizer met succes afgerond

Alblasserdam – Een aantal geselecteerde verhuizers van de verhuisorganisatie Mondial Movers heeft afgelopen dinsdag 15 november de opleiding tot Zorgservicemedewerker met succes afgerond. Mondial Movers, De Zorgverhuizer van Nederland, gaat deze specialisten detacheren bij vooral zorginstellingen.

Mondial Movers speelt met deze nieuwe dienst in op de wensen van de zorgmarkt. De Zorgservicemedewerker neemt werkzaamheden over die in het verlengde liggen van waar de medewerkers van Mondial Movers sterk in zijn.

Vooral instellingen met meerdere vestigingen zoeken ondersteuningen bij het facilitaire proces. Als gevolg van de bezuinigingen binnen zorginstellingen worden functies en taken samengevoegd. Vaste krachten worden door tijdelijk personeel vervangen en hierdoor ontstaan periodes van onderbezetting.

Mondial Movers zorgverhuizer van NederlandDe Zorgservicemedewerkers van Mondial Movers beschikken over de basiskennis van een facilitaire organisatie en kennen de markt zeer goed. Ook de daarbij horende cliënten en ziektebeelden zijn geen onbekende voor de reeds opgeleide zorgmedewerkers. De Zorgservicemedewerker is het aanspreekpunt voor bewoners, medewerkers en leveranciers en neemt taken probleemloos over. De primaire taak van deze nieuwe specialisten binnen Mondial Movers is het zelfstandig beheren van de locatie op het gebied van facilitaire dienstverlening en gebouwbeheer.

Taken Zorgservicemedewerker

De taken van de Zorgservicemedewerker bestaan voornamelijk uit het faciliteren of ondersteunen op het gebied van schoonmaak en voedselvoorziening, het uitvoeren van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan de gebouwen en installaties, het uitvoeren van technische controlewerkzaamheden, het beheren van technische ruimtes, het verstreken van adviseren over de aankoop van apparaten en materiaal, het beheren van het magazijn en de brandweercentrale en nog vele andere facilitaire taken.

De verhuisorganisatie gaat binnenkort weer een geselecteerde groep op opleiding sturen om zo nog meer verhuizers op te leiden tot Zorgservicemedewerker.

Ondertekenen van certifcaat zorgmedewerker verhuizen