Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers koopt elektrische Renault Kangoo ZE

Mondial Movers koopt elektrische Renault Kangoo ZE

Alblasserdam – Verhuisorganisatie Mondial Movers, met 28 zelfstandige vestigingen door heel het land, heeft afgelopen woensdag 30 augustus een volledig elektrische Renault Kangoo Z.E aangeschaft. Deze duurzame auto gaat de komende tijd bij verschillende vestigingen in gebruik genomen worden. “Iedere vestiging gaat de elektrische Kangoo testen en de verhuizers kunnen dan kennismaken met het gemak en mogelijkheden van de auto. Ze gaan er waarschijnlijk kleine verhuizingen mee uitvoeren, zullen hem gebruiken om verhuisdozen te bezorgen of voor een taxatiebezoek na een offerteaanvraag. Als MVO koploper willen wij duurzame nieuwe producten en diensten graag promoten en deze Kangoo past perfect binnen onze bedrijfsvisie, aldus algemeen directeur Tom Stuij.

Tijdens de Renault ZE Roadshow heeft Mondial Movers directeur Tom Stuij proef gereden in zowel de elektrische Renault Fluence als de uiteindelijk bestelde Kangoo. De elektrische auto is in vergelijking met de brandstof auto’s milieuvriendelijk. Bij een openbaar oplaadpunt kan het voertuig opgeladen worden. Met een volle accu rijdt de nieuwe bedrijfsauto 150 kilometer ver met een maximumsnelheid van 130 kilometer. Met name onze vestigingen in de omgeving van de grote steden kunnen goed profiteren van dit soort duurzame voertuigen. Sterk vervuilende auto’s willen wij de steden niet meer in sturen, omdat de luchtvervuiling bestreden moet worden. De Kangoo biedt ons dus de mogelijkheid om werkzaamheden om en rond de stad probleemloos uit te voeren;, legt Stuij uit.

Mondial Movers koopt elektrische Renault Kangoo ZEDe nu gekochte bedrijfsauto wordt in de tweede week van november geleverd en gaat dan direct aan de slag. Bij het gebruik van dit soort nieuwe, duurzame producten is een verandering in denkwijze noodzakelijk. Het rijden in een Kangoo vergt planning, maar dit is slechts een kwestie van gewenning. We zijn in ieder geval trots op het feit dat we een pionier kunnen zijn in het elektrische rijden, we verwachten dit jaar meerdere bijzonder schone transportmiddelen in gebruik te kunnen nemen. Van een transportfiets, via de elektrische scooter en bestelwagens, tot aan een volledig elektrische verhuiswagen;, aldus Stuij.