Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers Jaarvergadering 2024

Elk jaar organiseert Mondial Movers voor al haar aandeelhouders een meerdaagse jaarvergadering ergens in Nederland. Dit jaar was de SS Rotterdam de vergaderlocatie waar het uitreiken van verschillende awards plaatsvond.

Naast de award voor het beste verhuisbedrijf werden er ook awards uitgereikt voor; Beste Binnendienst 2023, deze prijs ging naar Mondial Centrum Verhuizingen (linker foto). De prijs voor Beste Buitendienst 2023 werd gewonnen door Mondial Movers Waaijenberg Groep (foto in het midden). En Mondial Veldhoen Verhuizingen mocht de prijs voor Beste Taxateur 2023 in ontvangst nemen (rechter foto).

Van links naar rechts; Robert van Maasakker, directeur van Mondial Centrum Verhuizingen in Maastricht. Piet van der Wal, directeur van Mondial Movers Waaijenberg Groep in Ede. Geke Klein Velderman, directeur van Mondial Veldhoen Verhuizingen in Deventer.

Ook werden Melissa Hanou en Ilona Boon van Mondial de Graaf Verhuizingen in Alkmaar geprezen voor hun tomeloze inzet voor de Mondial Movers Foundation. Zij ontvingen uit handen van Jos van den Boogert, bestuurslid van de Mondial Movers Foundation het kunstwerk “Rotterdam”. Het glaskunstwerk is ook dit jaar weer gemaakt door Batya van Brakel. Melissa en Ilona mogen zich met het ontvangen van dit glaskunstwerk ‘Ambassadeur van de Mondial Movers Foundation 2023’ noemen.

Van links naar rechts; Melissa Hanou en Ilona Boon van Mondial de Graaf Verhuizingen. Jos van den Boogert bestuurslid van de Mondial Movers Foundation.

Na afloop van de vergadering hebben alle gasten nog mogen genieten van een rondleiding over de SS Rotterdam. Daarna ging het hele gezelschap per watertaxi naar de Euromast. Hier stond een heerlijk diner klaar met een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Op zaterdagochtend werd de bijeenkomst afgesloten met een bezoek aan de gastheer van de vergadering; Mondial Vlot Verhuizingen op hun locatie in Schelluinen.

Wij feliciteren alle bedrijven die een mooie prijs in ontvangst hebben mogen nemen en danken alle genodigden die op de Mondial Movers Jaarvergadering 2024 aanwezig waren.

Alle aandeelhouders, partners en genodigden op de SS Rotterdam in de La Fontainezaal
Fotografie; Alain de Kruijff van Studio Oostrum