Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers is overal te vinden

Mondial Movers is overal te vinden

Tijdens de herhaalcursus voor BHV, die is gevolgd door Esther Visser en Marianne Junge, stuitten de dames op een doos van verhuisbedrijf Mondial Movers waar beide dames werkzaam zijn. Op 12 december volgden zij voor de vierde keer de herhaalcursus. In totaal zijn er 5 bhv ers op het kantoor van Mondial Movers in Alblasserdam.

Esther en Marianne vonden de Mondial verhuisdoos bij Sterrenburg BHV in Alblasserdam. Zo blijkt maar weer dat Mondial Movers overal aanwezig is. Tijdens de cursus hebben de dames een ontruimingsplan op papier geoefend. Dit plan kan dan in de toekomst regelmatig geoefend worden met de andere bhv ers zodat zij in geval van nood goed op elkaar zijn ingespeeld.

Naast BHV heeft Esther ook een herhaalcursus EHBO gevolgd bij Revitanu. In 2011 volgde zij voor het eerst de EHBO cursus. Esther vindt dat deze cursus goed aansluit op de BHV cursus. Zij vindt het erg handig dat als er iets mocht gebeuren, zij goed is voorbereidt, niet alleen op het werk maar ook thuis.

Op het kantoor van Mondial Movers zijn in elk geval alle voorbereidingen getroffen wanneer zich een noodsituatie of klein ongeluk voordoet.