Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers geregistreerd op Publicatieplatform ISO 26000

Verhuisorganisatie Mondial Movers de eerste tien bedrijven op ISO 26000

Utrecht – Verhuisorganisatie Mondial Movers behoort tot de eerste tien bedrijven die geregistreerd zijn op het Publicatieplatform ISO 26000. Op dinsdag 2 november 2011 heeft het Nederlandse Normalisatie Instituut (NEN), in de Color Kitchen in Utrecht, de Handleiding Zelfverklaring ISO 26000 gelanceerd en is het platform officieel beschikbaar gesteld voor andere bedrijven en organisaties die de Zelfverklaring hebben afgelegd.

Mondial Movers is een van de 10 bedrijven die mee heeft gedaan aan de pilot voor de Zelfverklaring ISO 26000. Als pilotbedrijf heeft ze, richting NEN, voor de feedback gezorgd om de huidige Handleiding Zelfverklaring ISO 26000 samen te kunnen stellen en op 29 juni 2011 heeft ze, als eerste bedrijf in Nederland, de Zelfverklaring gepubliceerd op haar eigen website.

Tom Stuij en Marieke Bezemer waren aanwezig tijdens de lancering van de Handleiding Zelfverklaring ISO 26000. De Handleiding van NEN helpt organisaties en ondernemers bij het zichtbaar maken van de manier waarop zij hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en wat daarvan de resultaten zijn, door een onderbouwde Zelfverklaring af te geven. Mondial Movers staat inmiddels genoemd op dit platform en zowel de Zelfverklaring als de achterliggende bewijsstukken kunnen dan ook via het Publicatieplatform ingezien worden.

Klik hier voor de Publicatieplatform ISO 26000.