Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers fiets: hoofdprijs Rad van Fortuin op barbecuetoernooi MZVC

Mondial Vogel Verhuizingen heeft voor het vijfde jaar op rij het barbecuetoernooi van voetbalclub MZVC uit Middelburg gesponsord. Het pronkstuk van het Rad van Fortuin op deze dag was namelijk de opvallende Mondial Movers fiets: een uniek exemplaar!

barbecuetoernooi Mondial Movers fiets

De verhuisorganisatie heeft al een aantal jaar een fiets met een eigen ontwerp: knalblauw en met witte sterren. Van deze opvallende tweewieler is slechts een beperkt aantal beschikbaar. De fiets was dan ook de hoofdprijs tijdens het Rad van Fortuin op het barbecuetoernooi van de Middelburgse Zaterdag Voetbal Club.

Barbecuetoernooi

De organisatie blikt terug op een geslaagd barbecuetoernooi. Het evenement is een traditie bij de voetbalclub en werd alweer voor de vijftiende keer gehouden. Naast het sportieve gedeelte ging het vooral om de gezelligheid. Elk team ontving een speciaal MZVC BBQ-toernooi witbier, een drankje dat vanaf nu ook te koop zal zijn bij de bar. Er waren optredens van diverse artiesten én er was een buikdansact met een levensechte python. Daarnaast was er uiteraard het Rad van Fortuin, waar mooie prijzen werden verloot.
De organisatie bedankt alle vrijwilligers en sponsors die het evenement mogelijk hebben gemaakt.

barbecuetoernooi Mondial Mover