Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Filmpje: Mondial Movers Familiedag in de Apenheul

De Mondial Movers Familiedag 2022 is meer dan geslaagd! Maar liefst 800 bezoekers verzamelden zich bij de Apenheul voor dit evenement. De Familiedag wordt eens in de vijf jaar georganiseerd door Mondial Movers. Alle medewerkers van de 18 Mondial verhuisbedrijven zijn samen met hun families uitgenodigd.

Mondial Movers is een landelijke verhuisorganisatie met vestigingen in heel Nederland. Om alle medewerkers te bedanken voor hun inzet en om ze de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten wordt de Familiedag georganiseerd. Een traditie die, gezien de hoge opkomst, zeer gewaardeerd wordt door het personeel.

Ontmoetingsplaats

Deze editie van de Familiedag werd gehouden in de Apenheul. Gezinnen konden genieten van een geheel verzorgde dag. Bij aankomst werden de jongste bezoekers verrast met een tas met cadeautjes.
Rond het middaguur was er een voederpresentatie van de gorilla’s waar de hele groep zich verzamelde. Daarnaast was er speciaal voor de Mondial-familie een ontmoetingsplaats ingericht (Kambizuri) waar iedereen terecht kon voor een hapje en een drankje.
Vanuit de Mondial Movers Foundation was Henk Vlot (theatermaker op locatie) aanwezig om ’s ochtends alle gezinnen te verwelkomen. ’s Middags zwaaide hij op geheel eigen wijze alle medewerkers en hun familieleden uit.