Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers en Herstel Verzekerd starten project

Herstel Verzekerd, het samenwerkingsverband van de verzekeraars ASR, Aegon, de Goudse, Nationale Nederlanden en Reaal, heeft Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven, toegelaten tot haar netwerk van experts en schadeherstel bedrijven. Mondial Movers is nu in staat om, landelijk, alle verhuiswerkzaamheden die samenhangen met schadeherstel uit te voeren. De opdrachtenontvangst, het overzicht statusverloop en de afwikkeling van de opdrachten is geheel geautomatiseerd.

Herstel Verzekerd streeft naar een snelle en goed georganiseerde wijze van het oplossen en afwerken van gemelde schades, waarbij er sprake is van ‘herstel in natura’, d.w.z. dat de verzekeringsmaatschappij zorgt voor reparatie van de beschadigde goederen in plaats van dat er alleen maar een uitkering in geld wordt gedaan. De klanten van verzekeraars zijn enthousiast over deze werkwijze, want zij zijn verlost van het tijdrovende werk, zoals het zoeken van de juiste vakmensen, het verzamelen van offertes en het indienen van claims.

De binnen de overeenkomst geldende volledig geautomatiseerde afwerking van de opdrachten, inclusief facturatie, past volledig in het streven van Mondial Movers om te komen tot grote besparingen in de uitstoot van CO2 door het verminderd printen van formulieren, werkbonnen, opdrachten en facturen.

Mondial Movers blijkt in staat te zijn om voor grote, decentrale of landelijk opererende organisaties een passend antwoord te formuleren inzake het uitvoeren, begeleiden en contractueel afwerken van alle soorten verhuisopdrachten.